Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo Vás umlčet nechce. Vždyť tu snad ty své fráze vykřikujete, nebo ne? A to je právě to, proč jste pro mě nevolitelní. Tak trochu lžete.

10 1
možnosti
Foto

Tak umlčet...Vy jste tedy úplní hrdinové.Opravdu komické.Po volbách skončíte a za chvilku po Vás nestěkne ani pes.Tenhle projekt,který měl být křovím pro ambice rodiny Klausů dost trapně nevyšel a junior před volebním výpraskem raději včas zdrhnul.Hrdina....

12 4
možnosti
DR

Tak tak. Zatímco naopak někteří ostatní, které by ten volební výprask neminul také a pes by po nich také neštěkl, se raději zbaběle schovalo do koalice, aby tam za každou cenu prolezli také viz lidovci a ta povedená Pekarová že. Také hrdinství co.

6 1
možnosti
PK

Nic proti vaší straně, jsou zde i daleko horší, ale velmi by mě zajímala info z centra Trikolory, proč odešel VK? Bylo to rozhodnutí členstva, nebo jeho vlastní a důvod?

1 0
možnosti
AT

A proč by ostatní strany chtěly umlčet spolek s mizivou šanci na kresla ve sněmovně?

9 0
možnosti
JK

Z šance něco cokoli změnit vás vymazal váš zakladatel a bývalý předseda.

3 2
možnosti
JK

Strana proruských, protievropských demagogů. Po volbách půjdete do zapomnění. Pak si můžete stěžovat třeba na nádraží, vy ,,pravičáci".;-D

12 6
možnosti
Foto

I komunistům se tato strana nelíbí.

2 0
možnosti
JP

Stejně jako SPD jste jen nástrojem Ruska na rozbití nebo alespoň oslabení EU. Chápu, že mnozí nadšení členové to neprohlédli a plní tak roli užitečných idiotů.

11 7
možnosti
Foto

Dokážete mi popsat úlohu Ruska při Brexitu? EU má usnadňovat obchod a tím podporovat růst. Co znamenají ty nová nařízení? Auta z EU jsou ve světě bez úprav neprodejná (viz. motory do škodovek v Rusku). Ekologie se řeší přesunem výrob za plot k sousedům. Nad nějakou dětskou prací při dovozu přimhouříme oko. Na každou dotaci se musí ty peníze někde vzít, tím rostou náklady firmám, které potom nedokáží konkurovat ve světě. Proč nemá EU vlastní vakcínu proti kovidu, když jakžtakž nějakou bylo schopné vyrobit i zaostalé Rusko? Že by inkluze? Inkluze ve všech oborech?

9 1
možnosti
LV

Nestydí se tedy naše hnutí napadat, a to i smyšlenými tvrzeními, ba dokonce některým představitelům i vyhrožovat.

Zdroj: https://antoninfryc1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774889

Můžete nějak doložit vyhrožování vašim představitelům? Nebo se nestydíte ostatní hnutí a strany napadat, a to i smyšlenými tvrzeními?

6 1
možnosti
VV

Stejny titulek pouzil jeste nez byl odsouzen k vezeni v Landsberger Festung jisty A.H.;-(

Jen doufam ze neplanujete napsat podobnou knihu jako on tam tenkrat.

3 2
možnosti
VV

Ja v tom vasem spolku nevidim nic jineho nez pokus prevest syrske nebo korejske manyry do CR. Tam take uz leta panuji zastupci neschopnych rodin a terorizuji vlastni lid.

2 9
možnosti
PV

P36a43v86e93l 73V52é70b28r

24. 8. 2021 21:33

Mohl byste uvést nějaký odkaz z volebního programu na ten pokus zavést korejské manýry a podobně? Ať čtu, jak čtu, nic takového tam nenacházím (pokud tedy nepovažujete Severní Koreu za ostrov svobody).

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Podnikatel v oblasti strojírenské výroby. Předseda Krajské rady SČK Trikolóra, předseda odborné komise doprava

Seznam rubrik