Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dotaz? Kde máte těch 800 km dálnic? Já jezdím po dálnici pracovně několikrát týdně? A řekla bych, že to je velká tragédie. Tím nechci říct nic pro pána z Trikolóry. Tu nevolím . Ale ani AB s principem lží a podvodů NE!

0 0
možnosti

Češi, když se do něčeho pustí, tak v tom fakt vynikají - hokej, tenis, nestavění dálnic, rozprodej národního majetku kamkoliv a komukoliv atd.

1 0
možnosti

Vláda... tam bude ten problém. Zkuste AB. Ale jemu to roste, tomu věřte.

0 0
možnosti

Dálnice na Jaroměř je ve výstavbě a moc bych kterékoliv vládě přála aby se následně podařila i dál, protože když jsem viděla studii kolem Náchoda tak to bude v tom kopcovitém terénu s mnoha mosty velice náročné.

1 0
možnosti

Prosím poučte mne, kolik km dálnic se postavilo v posledních deseti letech v Burundi. Zajímá mne to protože Burundi má třetinovou rozlohu než ČR.

2 0
možnosti

Není nad kvalitního experta.

1 0
možnosti

P47e18t42r 35N18e50d77v64ě27d

20. 9. 2021 21:33

Fňuky, fňuky...no a tak nám prozraďte, jak to bude dělat Trikolóra. Válcuje česko do roviny? Už se nebudou dělat rozplety u každé díry? Na žabičky se vyignorujete? Založíte další stavební firmu, mraky nezaměstnaných pořídíte za nové bagry a finišery? Nebo jak tedy?

0 0
možnosti
Foto

Možná je na čase dát prostor konkurenční soukromé výstavbě silnic a dálnic a nechat soukromé subjekty tyto cesty provozovat.

3 1
možnosti

V roce 2011 se zahájila výstavba O km dálnic. V roce 2012 se zahájila výstavba O km dálnic. V roce 2013 se zahájila výstavba 800 metrů dálnic! A pak se najde odborník z Trikolóry a diví se.;-D;-D;-D

6 0
možnosti

Antoníne! To tak nemůžete psát. Je před volbami a Vy zase nějakou káámpaň. Já se zase presentuji, jako zcela naivní člověk. Dotace EU jsem chápal - ČR? Jste 41 let zaostalí, tady máte nějaké boby a tak si to dejte do pořádku. Památky a infrastrukturu zejména. Koleje máte od RU, tedy dálnice! Propojme se. Dálnice do Vídně pak jako samozřejmost, podobně do Polska, Německa. Realita je šílená!

Ještě do toho Kanál! Již jsem zmaten, nemám raději pořídit kánoi? Miloš je sice oslaben, vliv pořád nějaký má. Nebudu ve Vídni na gondole dříve? Sláva D-1! Opomněl jste sdělit, že se slavnostně otevře. Dopište do blogu ANO - Se zpožděním 2 roky ! Zaostáváme neuvěřitelně ... :-)

1 3
možnosti

No to by mi zajímalo v čem je problém, že by v tolikrát aktualizovaném a stále nevyhovujícím SZ, nebo..?

1 0
možnosti

Ano je například připravená výstavba Přerov - Říkovice - ale čelí už 3 odvolání nějakého spolku, proti výstavbě, který vede nějaký notorický stěžovatel, protože se tam prý někde nalézá sysel, nebo nějaký křeček - a už 4 roky jej hledají - a ještě jej nenašli.

;-(;-(;-(

5 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Podnikatel v oblasti strojírenské výroby. Předseda Krajské rady SČK Trikolóra, předseda odborné komise doprava

Seznam rubrik